Wie is Lisette

Op een prachtige zondag in 1970 werd ik geboren als derde van een gezin met vier kinderen. Ik groeide op in het fruitbedrijf van mijn ouders en heb van jongs af aan geleerd mee te bewegen met de conjunctuur en natuur. Het fruitbedrijf is al 50 jaar in de familie en ik ben trots op mijn zus die het heeft overgenomen en laten groeien.

Liefde voor kleding en High Heels

Al jong verruilde ik mijn gympen voor hakken. Mijn personal brand was geboren. Onderscheidend zijn en de liefde voor kleding en High Heels, ontwikkelden zich verder in mijn jeugd. Zelf kleding maken, leuke truien breien en zoeken naar bijzondere en unieke kledingstukken. Met mijn Oostenrijkse oma als voorbeeld; een statige dame die prachtig kon schetsen en waanzinnig goed kleding kon maken.
Ook mijn moeder verstond het kleermakersvak. Ik wist wat ik wilde en zij kon goed vakwerk afleveren en zo liep ik tijdens mijn vormsel (1982) al in een knalrood businesspak gecombineerd met gave blauwe laarsjes.

Ik begon ook met kleding maken, leerde schetsen en patroontekenen.

In 2004 opende ik mijn eerste bedrijf. Lisette Beauty een combinatie van luxe parfumerie en schoonheidssalon. Later opende ik ook een afdeling lingerie en kleding. Met deze combinatie van kennis adviseer ik nu vrouwen die zich stijlvol en vrouwelijk willen kleden. Het draait om het totale plaatje. Je uitstraling, houding, make-up, haren en kleding zijn het mooist als het in harmonie met elkaar is.

In mijn vrijetijd

Schaats ik in de winter op noren mijn rondjes op de binnenbanen in Nederland met als ultiem doel het volbrengen van de 200 km Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee te Oostenrijk. In de zomer zie je mij fietsen en wandelen met hondje Jack.
Wie is Lisette
Neem gerust contact
met mij op